Το Ατελιέ μας

Ξεκινήσαμε με πολλή αγάπη και μεράκι το οικογενειακό ατελιέ παραγωγής χειροποίητων κεριών.

Η φιλοσοφία μας είναι να συνδυάζουμε συνέχεια την καινοτομία, την τεχνογνωσία με την ποιότητα  και την αξιοπιστία μας. Ασχολούμαστε προσωπικά με την κατασκευή κεριών κάνοντας το προϊόν ασυναγώνιστο και ταυτόχρονα προσιτό.

Γιατί να μας προτιμήσετε;

Φωτοφόρα κεριά

Εάν ψάχνετε  για κάτι πρωτότυπο και διαφορετικό,τα φωτοφόρα κεριά είναι ιδανικά για εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους δημιουργώντας την αίσθηση ενός φυσικού φωτιστικού.

Το κερί αυτό δεν λιώνει, δηλαδή στην ουσία πρόκειται για ένα κερί το οποίο είναι κενό στο εσωτερικό του,όπου τοποθετείται ρεσό.

Αρωματικά κεριά σε γυάλινα δοχεία

Θέλοντας να προσφέρουμε κάτι διαφορετικό και όχι κάτι κοινότυπο όπως το απλό γυάλινο δοχείο, τα δικά μας γυάλινα δοχεία ζωγραφισμένα ένα ένα στο χέρι μοναδικής τεχνοτροπίας, καλαίσθητου σχεδιασμού και απαράμιλλης ομορφιάς, προσθέτουν μια κομψότητα στη διακόσμηση του περιβάλλοντα χώρου.

ΑΡΩΜΑΤΑ

Η γκάμα των αρωμάτων μας είναι διακριτική, μοναδική, καινοτόμα και δελεαστική.Τα αρώματα αυτά διαρκούν από την αρχή της καύσης του κεριού μέχρι το τέλος του.

Δίνοντας  μεγάλη σημασία  στο περιβάλλον και τον ανθρώπινο παράγοντα  χρησιμοποιούμε  πρώτες ύλες  γερμανικών οίκων διεθνώς αναγνωρισμένων  με πιστοποίηση ποιότητας και ασφάλειας.

 

Παραφίνη  SASOL WAX ( www.sasolwax.com.)

Χρώματα μη τοξικά KAISER  (www.kaiser-lacke.de)

Φυτίλια οικολογικά από 100 % βαμβάκι WEDO  (www.wedowick.de)  

Αρώματα οικολογικά BELL  FLAVORS-FRAGRANCES  (www.bell-europe.com)